Събития

Тук – на тази страница – публикуваме събития, свързани със здравословния живот и правилното хранене, както и с природосъобразна храна. По света има десетки събития, посветени на тези теми. Макар да нямаме установени взаимоотношения с техните организатори, смятаме че могат да ви бъдат полезни и могат да ви помогнат да бъдете по-балансирани, здрави и жизнени.

BIOEXPO Варшава

6-8 Октомври 2022

BIOEXPO Варшава е международен панаир на храни и екологични продукти. Тридневното събитие предоставя отлична платформа за диалог между производители и купувачи от екологичната индустрия, собственици на специализирани магазини, както и търговци на едро с храни и многосекторни стоки. Неразделна част от събитието е конгресът BioExpo, характеризиращ се с богата програма от конференции, семинари и работни срещи, които дават възможност за обсъждане на текущото състояние на индустрията и перспективите за нейното развитие.

FOOD EXPO Гърция

12-14 Март 2022

FOOD EXPO е едно от най-големите търговски изложения за храни и напитки в Югоизточна Европа и едно от най-значимите по рода си в международен план. На фокус тази година е новооткритият сектор за био храни – бързо развиващ се аграрен отрасъл на фона на нарастващото търсене на натурални и органични продукти. Целта на организаторите е да бъдат генератор на положителни промени за пазара на биологични продукти.

BIOFACH

26-29 Юли 2022

BIOFACH е световен търговски панаир за биологични храни, на който хора от цял свят споделят интереса си към биологичните храни, опознават се и обменят мнения. Събитието е перфектна възможност за гостуващите професионалисти да се срещнат с био производители и да се вдъхновят от най-новите иновации и тенденции в сектора.

Меню