Доброволци

Имаме нужда от хора с кауза и умения, за да постигнем заедно целите и мисията ни. Включете се.

Мисията на Фондация “Неврокоп 1” е да допринесе за положителното социално и екологично развитие чрез подобряване на хранителните навици и информираност в посока потребление на здравословна и природосъобразна храна. Ние даваме достъп до система и материали за контрол и осведомяване относно ползите от местните и сезонни храни и екологичните аспекти от тяхното производство и консумация. Правилното хранене носи дългосрочни ползи за здравето и дава възможност на малките селскостопански производители да развият своя потенциал по устойчив начин.

Разчитаме на подкрепата на доброволци, за да достигнем до колкото се може повече хора. Имаме нужда от професионалисти с опит в писането, редактирането, комуникациите и техническото развитие, които биха желали да се включат в изпълнението на нашата мисия. Нашият екип анализира голямо разнообразие от теми и обобщава информацията по ясен и използваем начин. Готови сме да се запознаем с всеки, имащ желанието да стане част от нашата кауза за повишаване на благосъстоянието чрез знание. Ще се радваме да се свържете с нас още днес!

    При изпращането на питане към нас, приемате Политиките за поверителност.

    Добре дошли на уебсайта на Фондация “Неврокоп 1”. Фондацията е ЮЛНЦ в обществена полза с ЕИК 176947597, извършващо дейности единствено в съответствие с мисията си.

    Меню